لوپوس بیماری صعب العلاج for Dummies
لوپوس بیماری صعب العلاج for Dummies
Blog Article
کردستان، سنندج ، خیابان آبیدر، چهارراه صفری، مجتمع ژینا، طبقه سوم
داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب میکنند ممکن است در موارد جدی لوپوس مفید باشند.
باید از داروهایی که توسط پزشک تجویز می شود،استفاده کنید تا مطمئن شوید که کلیه ها، آسیب دائمی نمیبینند. خون و رگ های خونی
با شروع شدت گرفتن علائم لوپوس، تنها با درمان سریع عوارض با داروهای مناسب تحت نظر پزشک، می توانید از کلیه های خود در برابر آسیب های احتمالی محافظت کنید.
افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.
به عنوان مثال، برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر از حد معمول در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار دارند. پزشک شما این موضوع را با سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن و افزایش کلسترول یا فشار خون در نظر می گیرد. آنها تغییراتی را در نوع درمان و شیوه زندگی ارائه می کنند. در زنان جوان خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به طور طبیعی بسیار کم است، بنابراین اگر چه که با داشتن افزایش پیدا می کند، ولی خطر کلی هنوز کم است. با این حال، ایده خوبی است که در مورد این موضوع با پزشک خود صحبت کنید. تشخیص بیماری لوپوس
Frequent Preliminary and Persistent problems consist of fever, malaise, joint pains, muscle pains, and exhaustion. Since these signs and symptoms are so normally witnessed in Affiliation with other ailments, these indications and indications are usually not A part of the diagnostic requirements for SLE.
در حدود یک سوم افراد مبتلا به لوپوس، باعث ایجاد یک بیماری خود ایمنی اضافی می شوند از قبیل بیماری خود ایمنی تیروئید، به ویژه نوعی که باعث کم تحرکی غده تیروئید می شود.
پدیده رینود یعنی انگشتان دست پا در هنگام سرد شدن یا قرار گرفتن در معرض استرس تغییر رنگ دهد یا سفید و آبی شود.
ریزش مو بهخصوص در لکههای پوستی که به آن آلوپسیآره گفته میشود.
داروها: استفاده طولانی مدت بیماری لوپوس خطرناک است از برخی داروهای خاص، مانند هیدرالازین (آپرسولین)، پروكائین آمید (پروكانیدید) و كینیدین، با ایجاد نوعی از لوپوس معروف به لوپوس اریتماتوز ناشی از دارو ارتباط دارد.
لوپوس در حدود نه برابر در زنان نسبت به مردان شایع تر است.
تنگی نفس ناشی از استرس و اضطراب چیست و چگونه درمان میشود؟
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.